Het Kleine Huis aan het Plein

Het Kleine Huis aan het Plein

Antroposofische kinderopvang voor 6 maanden - 4 jaar

 

Het Kleine Huis aan het Plein heeft twee baby/dreumesgroepen: de Elfenkinderen en de Wortelkinderen, een peutergroep de Kabouterkinderen en een verticalegroep: de Bloemenkinderen.


Door een harmonieuze, veilige omgeving, liefdevolle zorg en respect voor het eigene in ieder kind willen wij bijdragen aan een stevige basis, waarop kinderen zich vrij en gezond verder kunnen ontwikkelen.


Onze pedagogische visie en werkwijze sluit aan op het vrijeschoolonderwijs, waarmee we samen met de Geert Groote School een doorgaande ontwikkellijn bieden.


Rondleiding

Op donderdagochtend om 11.00 is het mogelijk om een rondleiding te krijgen. Neem daarvoor contact op met planning@hetkleinehuis.info.


De virtuele rondleiding geeft een kijkje in de ruimtes van het Kleine Huis. Linksaf zie je de Elfen- en Bloemenkinderen (baby- en verticalegroep) met tuin, en tuinhuis (slaapruimte van de peuters). Rechtsaf zie je bij de Wortel- en Kabouterkinderen (baby- en peutergroep) met tuin, tuinhuis (slaapruimte van de peuters) en de lutjepotjes (buitenslaapbedjes voor baby's).

Tour openen


Video impressie

Het Kleine Huis - YouTube

 

Informatieboekje

Lees meer over Het Kleine Huis in ons informatieboekje.