Inschrijven

Inschrijven

 

Kinderen zijn vanaf de leeftijd van 6 maanden welkom.

Voordat het wennen op ons kinderdagverblijf start, is het belangrijk dat een kindje thuis al heeft leren zelf in te slapen (dus zonder kunst-en-vliegwerk) en uit een flesje kan drinken. Als dit op het kinderdagverblijf nog geleerd moet worden, levert dit veel stress op voor het kind zelf, maar ook voor de andere kinderen en de leidsters.

 

Inschrijven kan, maar op dit moment zitten we al erg vol. We kunnen niet garanderen dat er ook een plek voor je kind vrijkomt.


Je kunt je kind inschrijven door het inschrijfformulier hier te downloaden en ingevuld op te sturen aan Debicare (het bedrijf dat voor ons de ouder/kindadministratie en het wachtlijstbeheer doet). Het adres staat onderaan het inschrijfformulier.

 

Door 25 euro over te maken op IBAN: NL47 TRIO 078 66 84 518 t.n.v. Stichting Kinderopvang het Kleine Huis o.v.v. inschrijving en de naam van het kind, wordt de inschrijving definitief.

 

Je ontvangt van Debicare een bevestiging van de inschrijving. Zodra wij een plek kunnen aanbieden, ontvang je hierover bericht van Debicare.

 

Rondleiding

Wil je een kijkje bij ons komen nemen? Een keer per maand verzorgen we om 17.00 uur een rondleiding voor geïnteresseerde ouders. Je kunt je per mail hiervoor aanmelden: kinderopvang@hetkleinehuis.info.


Informatie over werkwijze

Wil je alvast meer informatie over onze werkwijze?

Download hiernaast ons informatieboekje en het pedagogisch beleidsplan.