Het Groote Huis

Het Groote Huis

 

BSO Het Groote Huis biedt verschillende opvangmogelijkheden aan kinderen van de Geert Groote School I. Zowel qua openingstijden als qua pedagogische visie en werkwijze sluiten we aan bij deze school. Op een huiselijke manier borduren we voort op bijvoorbeeld de jaarfeesten die op school worden gevierd,

 

Waar de schooldag gestructureerd verloopt, is de middag bij Het Groote Huis losser. Er zijn activiteiten als timmeren, wolvilten, boetseren, koken en bakken, maar kinderen kunnen ook hun eigen gang gaan. Het leuke van de BSO is dat er altijd vriendjes zijn om mee te spelen en je ook buiten je eigen klas vrienden maakt.


Tijdens de vakanties of studiedagen van school trekken we er regelmatig op uit. Naar het bos, park of speeltuin, of bijvoorbeeld naar een theatervoorstelling. Thuis is er dan alle tijd voor leuke activiteiten; mooie dingen maken, leuke dingen doen en samen lekker eten bereiden. In de Rode Zaal beneden is ruimte voor sport en spel als het buiten te koud en nat is. Maar als het even kan, zijn we buiten op het plein, dat na schooltijd met ons eigen speelgoed weer anders is dan tijdens de schooluren.


Alle informatie over onze BSO vind je in ons informatieboekje.