Wie wij zijn
Stichting kinderopvang "Het Kleine Huis"

Wie wij zijn


Eduard Knoet - pedagogisch medewerker

Eduard werkt op de dinsdag en vrijdagmiddag en zorgt voor gezellige, actieve middagen bij  Voorheen was hij werkzaam als leerkracht in het Amsterdamse basisonderwijs en bij de BSO Vondelpark te Amsterdam.
 Eduard is getrouwd en heeft twee zonen. Het drukke stadsleven heeft hij een tijdje geleden omgeruild voor het dorpse bestaan in Warmond.
 Zijn trefwoorden voor het werken op de BSO: spontaniteit, gezelligheid, humor, buitenspelen en koken. In de avonduren studeert hij om kinderen te begeleiden bij leerproblemen. Eduard heeft een groot hart voor kinderen, maar ook voor de natuur. 'Groen doen' is voor hem de normaalste zaak van de wereld.

Nathalie Haze - pedagogisch medewerker (inval)

Nathalie Haze heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan de Hogeschool in Leeuwarden en is 26 jaar.

Zij heeft door eerdere afgeronde opleidingen veel werkervaring opgedaan in de kinderopvang, jeugdzorg en in de gehandicaptenzorg. Sinds twee jaar woont zij in Amsterdam en hiervoor woonde en werkte zij in Groningen. Nathalie is inmiddels al een tijdje werkzaam binnen stichting kinderopvang Het Kleine Huis als flexmedewerker. Zij voelt zich met name verbonden met de Antroposofische werkwijze door het dicht bij de natuur staan. Nathalie eet zelf vaak biologisch en zij is al een lange tijd vegetariër.

Medina van Bekkum -pedagogisch medewerker

Medina is een 27 jarige studente CMV uit Amsterdam. Haar hobby’s zijn sporten en koken. 

 

Na werkervaring te hebben opgedaan met verschillende doelgroepen werd duidelijk dat werken met jonge kinderen het beste bij haar past. Wat ze zo leuk vindt aan kinderen is dat elke dag anders is en dat elk kind anders is. Het begeleiden en verzorgen is iets dat ze graag doet. 

 

In september werkt ze alleen op maandag, vanaf oktober zal ze op maandag, woensdag en donderdag aanwezig zijn op Wodanstraat.

Joseph Kayee - pedagogisch medewerker (in opleiding)

Sinds vorig school jaar volgt Joesph de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker op de ROC van Amsterdam. Hij is 2 dagen op de Wodan te vinden en 1 dag per week volgt hij zijn curriculum op school. Joseph houdt van sport en voetbalt zelf, naast zijn activiteiten als coach en trainer.

Joseph Kayee is 26 jaar en is oorspronkelijk afkomstig uit Liberia (west Afrika). Hij is samen met zijn moeder, 2 zusjes en 1 broertje in 2006 naar Nederland in 2006 gevlucht en woont sindsdien in Utrecht.


Julia -pedagogisch medewerker

Mijn naam is Julia. Na mijn studie Toegepaste Psychologie met de specialisatie Onderwijs & Ontwikkeling en een studieperiode in Oslo, Noorwegen, ben ik opzoek gegaan naar een werkplek waar ik op een fijne en positieve manier met (jonge) kinderen zou kunnen werken. En zo kwam ik hier! Hoewel ik zelf niet de mogelijkheid had om naar de Vrije School te gaan in mijn geboortedorp, voel ik mij direct al erg thuis. De andere juffen en kinderen kunnen mij zeker nog veel leren.


Bianca Poster- Pedagogisch medewerker en coördinator BSO


Mijn naam is Bianca Poster, na het behalen van mijn SPW (sociaal pedagogisch medewerker) diploma ben ik in de kinderopvang   gaan werken. Dat heb ik 20 jaar met heel veel plezier gedaan, ik heb altijd op het kinderdagverblijf gewerkt met kinderen in de      leeftijd van 0 – 4 jaar oud. Na 20 jaar op de groep te staan was het tijd voor een nieuwe uitdaging, zo ben ik in mijn rol als coördinator van Het Groote Huis en de Wodan gerold.
Een aantal uur per week ben ik op de groepen te vinden, daar kan ik erg van genieten. Op die manier blijf ik de kinderen om me heen houden, en leren de kinderen en ouders mij ook kennen.
Ik ben 4 dagen per week op Het Groote Huis en Wodan te vinden.
Samen met mijn vriend heb ik 5 kinderen, dus bij ons thuis kan het ook een gezellige boel zijn. Daar kan ik heel erg van genieten, samen met de kinderen aan tafel zitten en dan de dag bespreken en alles wat ze hebben meegemaakt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren