Wie wij zijn

Heleen - pedagogisch medewerker

Mijn naam is Heleen, ik vind het erg leuk om op de Wodan te werken. De fijne sfeer en huiselijkheid gaven meteen een goed gevoel.
Ik ben graag creatief bezig, voordat ik aan de pabo begon heb ik de opleiding docent beeldende kunst gedaan. Ik hou van bewegen (yoga, dans, sport) en vind het belangrijk dat de kinderen op de BSO ook lekker kunnen bewegen, buiten of in de rode zaal, waar ze vrij kunnen spelen of samen activiteiten kunnen doen.


Wie wij zijn


Nadia - pedagogisch medewerker

Ik wil mij even aan jullie  voorstellen, mijn naam is Nadia, woonachtig in Aalsmeer. Ik heb 3 dochters en mijn hobby's zijn lezen, puzzelen, koken en leuke uitstapjes maak ik graag.  Ik heb jaren ervaring in de kinderopvang, met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op pedagogisch gebied, de antroposofische methode vind ik een erg fijne methode. Ik doe mijn werk dan ook met heel veel plezier.


Medina -pedagogisch medewerker

Medina is een 27 jarige studente CMV uit Amsterdam. Haar hobby’s zijn sporten en koken. 

 

Na werkervaring te hebben opgedaan met verschillende doelgroepen werd duidelijk dat werken met jonge kinderen het beste bij haar past. Wat ze zo leuk vindt aan kinderen is dat elke dag anders is en dat elk kind anders is. Het begeleiden en verzorgen is iets dat ze graag doet. 

 

In september werkt ze alleen op maandag, vanaf oktober zal ze op maandag, woensdag en donderdag aanwezig zijn op Wodanstraat.

Anna Maria - pedagogisch medewerker

Als doorgewinterd Vrijeschoolkind werkt Anna Maria graag op een antroposofische BSO. Ze geniet van de liedjes, jaarfeesten en rituelen, alles van vroeger komt weer boven. Maar het belangrijkste voor haar is de manier waarop er in de antroposofie naar de kinderen gekeken wordt:

‘Wat heeft het kind nodig en hoe kan ik hem of haar helpen in zijn ontwikkeling?’ Ritme en regelmaat vind ik daarbij belangrijk. Door ritme en rust te bieden, voelen de kinderen zich veilig en kunnen zij zich optimaal ontwikkelen. Tijdens het werken met de kinderen geniet ik van hun openheid, nieuwsgierigheid, fantasie, grapjes en vertrouwen. Daar leer ík dan weer van. Ik houd van veel buiten zijn, knutselen met spullen uit de natuur, bakken, voorlezen en zingen met de kinderen. Thuis spit ik in mijn stadsmoestuin, heb ik een groot balkon vol bloemen en zing ik in een koor."

Bianca - Pedagogisch medewerker en coördinator BSO


Mijn naam is Bianca, na het behalen van mijn SPW (sociaal pedagogisch medewerker) diploma ben ik in de kinderopvang gaan werken. Dat heb ik 20 jaar met heel veel plezier gedaan, ik heb altijd op het kinderdagverblijf gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar oud. Na 20 jaar op de groep te staan was het tijd voor een nieuwe uitdaging, zo ben ik in mijn rol als coördinator van Het Groote Huis en de Wodan gerold.
Een aantal uur per week ben ik op de groepen te vinden, daar kan ik erg van genieten. Op die manier blijf ik de kinderen om me heen houden, en leren de kinderen en ouders mij ook kennen.
Ik ben 3 dagen per week op Het Groote Huis en Wodan te vinden.
Samen met mijn vriend heb ik 5 kinderen, dus bij ons thuis kan het ook een gezellige boel zijn. Daar kan ik heel erg van genieten, samen met de kinderen aan tafel zitten en dan de dag bespreken en alles wat ze hebben meegemaakt.