Wodan

Wodan

Bso Wodan biedt verschillende opvangmogelijkheden aan kinderen van de Vrijeschool Amsterdam West. Zowel qua openingstijden als qua pedagogische visie en werkwijze sluiten we aan bij deze school. Op een huiselijke manier borduren we voort op bijvoorbeeld de jaarfeesten die op school worden gevierd.

Waar de schooldag zeer gestructureerd verloopt, is de middag bij Wodan veel losser. Zo zijn er activiteiten die we aanbieden zoals timmeren, wolvilten, boetseren, koken en bakken. Maar kun je ook lekker je eigen gang gaan. Het leuke van de BSO is dat er altijd vriendjes zijn om mee te spelen. Bij Wodan maak je bovendien vrienden buiten je eigen klas.

Als de kinderen hele dagen bij ons zijn, tijdens de vakanties of studiedagen van school, trekken we er regelmatig op uit. Naar het bos, park of speeltuin, of naar een theatervoorstelling voor kinderen. En als we thuis blijven hebben we alle tijd om lekker te kokkerellen.  In de Rode Zaal beneden kunnen we als het koud en nat is buiten leuke spelletjes doen, maar vaak vind je ons buiten op het Plein, dat buiten schooltijd met het speelgoed van de BSO toch weer heel anders is dan tijdens de schooluren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren