Contact


Contact


BSO Wodan


Hygieaplein 7
1076 RN Amsterdam

 

Locatie:

06 - 45501642


Kantoor

06 - 17 46 41 73

020- 789 17 69 

E-mail:    bsowodan@hetkleinehuis.info


 

Debicare

Zeemanstraat 61B

2991 XR Barendrecht


Debicare is het bedrijf dat onze ouder-kind-administratie voert.

Als wij uw kind kunnen plaatsen, ontvangt u van Debicare een aanbod en plaatsingsovereenkomst.

Zij kunnen u tevens helpen bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

 

Ons contactpersoon bij Debicare is Jos van Santen. U kunt haar op kantooruren bereiken op telefoonnummer 0180-555911.

Laat een bericht achter

Een bericht naar ons sturen kan natuurlijk ook. Vult u daarvoor a.u.b. onderstaand  formulier in en druk vervolgens op "Send".

Oudercommissie

Wij zijn Carline Schaad en Lucas van Manen en vormen samen de Oudercommissie (OC) van 'BSO Wodan'. 

Je kunt ons per mail bereiken: OCBSOWodan@gmail.com.

Carline Schaad woont samen met Toet en kat Dexter in de Jordaan. En met papa Pieter hebben ze co-ouderschap. Toet gaat op maandag, donderdag en vrijdag naar de BSO. In het dagelijks leven is Carline marketing & communicatie consultant. 

Lucas van Manen woont (nu nog) in de Schinkelbuurt, geniet, samen met Ortillia, van hun twee kleine kindertjes Duco en zijn twee jaar jongere zusje Jua. Duco gaat op maandag en dinsdag naar de BSO, dus al met al dekt de OC, op woensdag na, de hele BSO-week af. In het werkzame leven is Lucas vooral bezig met de verbouwing/renovatie van pand en appartement in het centrum, inclusief het realiseren van de verduurzaming van toekomstige het appartement. Daarnaast begeleidt hij teams in de verduurzamingsslagen die organisaties maken naar een zinvolle toekomst.

Samen zetten we ons graag in om de belangen van onze kinderen en hun ouders te behartigen. Want zoals we weten staan we aan de vooravond van een spannende periode met een verhuizing naar West in januari 2021. En daarom willen we jullie graag uitnodigen om mee te brainstormen voor een nieuwe naam voor de BSO. 

Verder willen we jullie laten weten dat jullie ons (OC) kunnen benaderen voor vragen/opmerkingen (zoals broodbeleg, uitjes, muziek, andere activiteiten). We zijn dus geen klachtencommissie, daarvoor verwijzen we jullie naar de directie van de BSO. 

Mochten jullie vragen voor ons hebben dan kunnen jullie ons mailen op OCBSOWodan@gmail.com.