Het Kleine Huis aan het Plein

Het Kleine Huis aan het Plein

Antroposofische kinderopvang voor 6 maanden - 4 jaar

 

Het Kleine Huis aan het Plein heeft twee baby/dreumesgroepen: de Elfenkinderen en de Wortelkinderen, en twee peutergroepen: de Bloemenkinderen en de Kabouterkinderen.


Door een harmonieuze, veilige omgeving, liefdevolle zorg en respect voor het eigene in ieder kind willen wij bijdragen aan een stevige basis, waarop kinderen zich vrij en gezond verder kunnen ontwikkelen.


Onze pedagogische visie en werkwijze sluit aan op het vrijeschoolonderwijs, waarmee we samen met de Geert Groote School een doorgaande ontwikkellijn bieden.


Virtuele rondleiding

we hebben een virtuele rondleiding laten maken om ouders een kijkje te laten nemen in onze ruimtes van het Kleine huis.

Naast het sfeerfilmpje geeft dit een goede indruk van ons huis waar jullie kinderen met onze juffies gedurende de dag leven.

Als je binnen komt is er een keuze om naar links te gaan voor de Elfen- en Bloemenkinderen ( baby- en peutergroep) met tuin, en tuinhuis ( slaapruimte van de peuters) en ga je rechts dan kom je bij de Wortel- en Kabouterkinderen ( baby- en peutergroep) met tuin tuinhuis(slaapruimte van de peuters) en de lutjepotjes(buitenslaapbedjes voor baby's) .

We hopen dat jullie een zo een goede indruk krijgen al is het natuurlijk niet zo levendig zonder kinderen.

Heeft u interesse in een plek vul dan het inschrijfformulier in bij het kopje inschrijven en zodra jullie een plek hebben is het tijd voor een fysieke rondleiding. klik hieronder om de tour te openen

Tour openen


Rondleiding


Ivm de richtlijnen van de overheid is het niet mogelijk om overdag als de opvang open is een rondleiding te geven. 

Je kunt je per mail hiervoor aanmelden: kinderopvang@hetkleinehuis.info.


Lees hier meer over in ons informatieboekje.